NIVO de leukste volleybalvereniging

Welkom bij NIVO

Onze vereniging heeft 16 jeugdteams, 8 seniorenteams en 2 groepen recreanten. NIVO kenmerkt zich door de gezellige, veilige en ontspannen sfeer, dit schept voldoende mogelijkheden om iedereen, op zijn of haar manier, van de volleybalsport te laten genieten. 

Regelmatig organiseert de vereniging mixtoernooien en voor de jeugd zijn er meerdere speciale toernooien zoals een pepernoten- en oliebollentoernooi. 

NIVO heeft veel jeugdteams en daarom is er voor iedereen en plek in een passend team. De jeugd in de leeftijd van 6 tot 12 jaar speelt zijn wedstrijden bij de Speelkern waarna ze door kunnen naar de NeVoBo competitie. Na hun jeugdcarrière kunnen de leden doorstromen naar een van de seniorenteams. 

Volleybal voor senioren kan bij ons zowel in competitieverband als recreatief worden bedreven. Beide speelvormen bieden voldoende gelegenheid om het sportieve te combineren met het sociale. 

Wilt je alleen je conditie bijhouden en rustig een balletje meespelen dan is onze recreantenafdeling ideaal voor jou. Als je voorkeur uitgaat naar meer prestatiegericht volleybal, is er voldoende gelegenheid om je bij onze herenteams en damesteams volledig uit te leven. 

NIVO heeft haar vaste trainingsavond op woensdag en sommige teams trainen op de maandagavond. De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in de sporthal ‘de Kers’ aan de Moerbalk in wijk de Kersenboogerd, Hoorn.  

Je bent altijd van harte welkom om bij ons mee te komen kijken en doen. Neem contact op met één van de contact personen en we helpen je graag om een plek te vinden die bij jou past. 

IRONMAN West-Friesland 2022 – fotoverslag

In het weekend van 25 en 26 juni heeft Volleybalvereniging NIVO weer met een grote groep vrijwilligers op de finish van de IronMan gestaan. Het was super gezellig, de sfeer was top en het levert een leuke duit op voor de vereniging.
Lees meer »

Zesde set – fotoverslag

Het seniorenkamp ofwel de zesde set was een groot succes. Slechts een greep uit de vele leuke activiteiten: Kletsen, zingen, volleyballen, zeskamp, ukelele les, barbecue, pubquiz en een patatkraam. Wat een weekend!
Lees meer »