NIVO de leukste volleybalvereniging

Welkom bij NIVO

Onze vereniging heeft jeugdteams in de C, B en A klasses, 8 seniorenteams en 2 groepen recreanten. NIVO kenmerkt zich door de gezellige, veilige en ontspannen sfeer, dit schept voldoende mogelijkheden om iedereen, op zijn of haar manier, van de volleybalsport te laten genieten. 

 

Regelmatig organiseert de vereniging mixtoernooien en voor de jeugd zijn er meerdere speciale toernooien zoals een pepernoten- en oliebollentoernooi. 

 

NIVO heeft veel jeugdteams en daarom is er voor iedereen en plek in een passend team. De jeugd in de leeftijd van 6 tot 12 jaar speelt zijn wedstrijden bij de Speelkern waarna ze door kunnen naar de NeVoBo competitie. Na hun jeugdcarrière kunnen de leden doorstromen naar een van de seniorenteams. 

 

Volleybal voor senioren kan bij ons zowel in competitieverband als recreatief worden bedreven. Beide speelvormen bieden voldoende gelegenheid om het sportieve te combineren met het sociale. 

 

Wil je alleen je conditie bijhouden en rustig een balletje meespelen dan is onze recreantenafdeling ideaal voor jou. Als je voorkeur uitgaat naar meer prestatiegericht volleybal, is er voldoende gelegenheid om je bij onze herenteams en damesteams volledig uit te leven. 

 

NIVO heeft haar vaste trainingsavond op woensdag en sommige teams trainen op de maandagavond. De thuiswedstrijden vinden voornamelijk plaats op vrijdagavond. De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in de sporthal ‘de Kers’ aan de Moerbalk 1 in wijk de Kersenboogerd, Hoorn.  

 

Je bent altijd van harte welkom om bij ons mee te komen kijken en doen. Neem contact op met één van de contact personen en we helpen je graag om een plek te vinden die bij jou past. 

 

Nieuwsbrief 25 juni

Het is alweer even dat we elkaar zagen in de Kers of de Kersenpit na een wedstrijd of training. Sommige van jullie zijn druk met beachvolleyballen en ook

Lees meer »

Nieuwsbrief 6 februari

De tweede helft van het seizoen is in volle gang. Bij de jeugd zijn er een aantal teams in niveau gestegen met alle uitdagingen die het meebrengt.

Lees meer »