Inschrijven

Mocht je een keer mee willen trainen om te kijken of volleybal iets voor je is, dan horen we graag wie je bent en of je ervaring hebt. Mail dan naar ledenadministratie@volleybalnivo.nl, zodat wij een leuk passend team voor je kunnen vinden. Wij laten dan weten bij wie en hoe laat je je kan melden en wij zorgen dat je trainer op de hoogte is van je komst.  

Mocht je een keer mee willen trainen om te kijken of volleybal iets voor je is, dan horen we graag wie je bent en of je ervaring hebt. Hier kan je dit opgeven, zodat wij een leuk passend team voor je kunnen vinden. Wij laten dan weten bij wie en hoe laat je je kan melden en wij zorgen dat je trainer op de hoogte is van je komst. 

Hopelijk ben je enthousiast geworden na de training en heb je besloten om je aan te melden bij Volleybal NIVO.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@volleybalnivo.nl.

IRONMAN West-Friesland 2022 – fotoverslag

In het weekend van 25 en 26 juni heeft Volleybalvereniging NIVO weer met een grote groep vrijwilligers op de finish van de IronMan gestaan. Het was super gezellig, de sfeer was top en het levert een leuke duit op voor de vereniging.
Read More »

Zesde set – fotoverslag

Het seniorenkamp ofwel de zesde set was een groot succes. Slechts een greep uit de vele leuke activiteiten: Kletsen, zingen, volleyballen, zeskamp, ukelele les, barbecue, pubquiz en een patatkraam. Wat een weekend!
Read More »