Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Volleybal vereniging NIVO, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Volleybal vereniging NIVO ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Volleybal vereniging NIVO.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Volleybal vereniging NIVO ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Volleybal vereniging NIVO. Voor jou een kleine moeite, voor Volleybal vereniging NIVO zijn het directe inkomsten.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Volleybal vereniging NIVO. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Volleybal vereniging NIVO hier direct van!

 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Volleybal vereniging NIVO weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Volleybal vereniging NIVO is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Volleybal vereniging NIVO dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Volleybal vereniging NIVO