Jeugd

Bij NIVO kun je al vanaf 6 jaar komen volleyballen! Ben je jonger als 12 jaar dan begin je met het Cool Moves Volley (CMV). Je leert stap voor stap de Coole Moves van het Volleyballen. Volleyballen is een teamsport en daarom leer je ook om samen te spelen.

 

Heb je de ‘Coole Moves’ onder de knie en ben je 12 jaar geworden, dan speel je verder bij de C-jeugd (tot 14 jaar), B-jeugd (tot 16 jaar) en A-jeugd (tot 18 jaar). Hier leer je nieuwe technieken en samenwerkingsvormen en kan je je gaan specialiseren. Word jij binnen jouw team de spelverdeler, de aanvaller of toch de diagonaal?

 

Trainen

De trainingen zijn op alle woensdagen, behalve in de schoolvakanties. Er wordt getraind vanaf de start van het schooljaar tot aan de meivakantie.

 

Voor trainingstijden en meer klik hier.

 

Wedstrijden

Ook ga je wedstrijden spelen. Speel je Cool Moves Volleybal, dan doe je op de zaterdag mee aan de Speelkern competitie. Dit is een lokale competitie en daarom lekker in de buurt. Er wordt ongeveer één keer in de twee weken gespeeld. Hier kan je meer informatie vinden over de Speelkern.

 

Speel je in een A, B of C jeugdteam, dan ga je wedstrijden spelen in de Nevobo competitie. De thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond om 19:00uur in sporthal “De Kers”. Speel je een uitwedstrijd, dan kan het ook op een andere dag of avond zijn, dit bepaalt de vereniging tegen wie je speelt. Deze wedstrijden zijn wekelijks en zijn soms iets verder weg, maar altijd in Noord-Holland.

 

Jeugdkamp

Ieder jaar gaan we in juni met de jeugd in de leeftijd vanaf ongeveer 10 tot 18 jaar op volleybalkamp. Een weekend vol met leuke spel- en sportactiviteiten waar de jeugd elk jaar weer naar uitkijkt.

 

Meedoen?

Wil je eerst proberen of volleybal iets voor jou is? Kom eens meetrainen! Je kan kosteloos 3 keer mee trainen voordat je beslist of je lid wordt. Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kan je mailen, bellen of Whatsappen.

 

Kevin den Ouden, jeugdcoördinator:

jeugdcoordinator@volleybalnivo.nl

06-24904421