Hulp gevraagd

We hebben hulp nodig van leden en familie. Elke week zijn er wedstrijden gepland en graag zouden we daar leuke/mooie foto’s en verslagen/verhalen van zien op onze social media. Deze foto’s en verslagen kunnen we ook heel goed gebruiken op onze nieuwe website.

 
Wil jij ook mee helpen? Stuur dan zo snel als mogelijk na de wedstrijd een stukje tekst (liefst wel een paar regels of meer) met foto’s naar webmaster@volleybalnivo.nl. Als je ook getagd wilt worden op Facebook en/of Instagram, ook graag die gegevens er bij. Dan zorgen we voor een snelle plaatsing.
We zijn heel benieuwd. Ook verhalen die het team mee maakt buiten om de wedstrijden zijn welkom.

IRONMAN West-Friesland 2022 – fotoverslag

In het weekend van 25 en 26 juni heeft Volleybalvereniging NIVO weer met een grote groep vrijwilligers op de finish van de IronMan gestaan. Het was super gezellig, de sfeer was top en het levert een leuke duit op voor de vereniging.
Lees meer »

Zesde set – fotoverslag

Het seniorenkamp ofwel de zesde set was een groot succes. Slechts een greep uit de vele leuke activiteiten: Kletsen, zingen, volleyballen, zeskamp, ukelele les, barbecue, pubquiz en een patatkraam. Wat een weekend!
Lees meer »