Nieuwsbrief 24 december

Beste leden,
 

Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van 2022. Deze keer zal ik jullie informeren over al het nieuws van de afgelopen weken. En dat is nogal wat.

 

Openstaande vacatures

Om te beginnen met het belangrijkste : Een bestuur bestaat nooit jarenlang uit dezelfde personen maar is wel noodzakelijk om een vereniging draaiende te houden. We zijn voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar vervanging van onze Voorzitter en van onze Wedstrijdsecretaris. Wil jij ons huidige bestuur komen versterken en eens in de 6 weken samen vergaderen en beslissen over het wel en wee van de vereniging, neem dan contact met ons op! Wil je gewoon eens een vergadering bijwonen om te zien/horen hoe dit verloopt? Dat kan natuurlijk ook.

 

Naast de bestuursfuncties komt er nog een hele belangrijke functie vrij. En wel die van Wedstrijd Coördinator Speelkern. Deze gaat over het organiseren en verzorgen van de 2 tot 3 toernooidagen die NIVO voor haar rekening neemt, zodat de CMV-kids hun eerste wedstrijdervaringen op kunnen doen. Het zou heel leuk zijn als een ouder/verzorger met een kind in de CMV-jeugd dit zou willen oppakken. Voor informatie kan je terecht bij Kees Jan Woltjer via skwc@volleybalnivo.nl.

 

Kampioenen!

Voor de MC1 was het spannend tot het einde, maar ze hebben het voor elkaar gekregen. Eerste in hun poule. Gefeliciteerd meiden en coaches, wat een topprestatie, NIVO is trots op jullie! Met een bioscoopbon zijn ze afgelopen woensdag na hun training gehuldigd. De medailles komen er aan hoor! Lees hier meer.

 

Teamindeling 2e helft jeugd

De JTC (Jeugd Technische Commissie) is op dit moment druk bezig met de teamindeling voor de 2e helft. Er gaat wel wat veranderen binnen de jeugdteams, het ene team is te klein, het andere veel te groot. Via Kevin, de jeugdcoördinator, zal alle A/B/C-jeugd op de hoogte worden gesteld, zodra de indeling bekend is.

 

Teamfoto’s in de vitrine

Hebben jullie ze al zien hangen? De vitrine bij binnenkomst in De Kers ziet er weer prachtig en up-to-date uit dankzij Britt van Rijn, dankjewel!

 

Beachvelden ADOS-terrein

Yes! De eerste spade is de grond ingegaan. Er is gestart met de aanleg van de beachvelden op het ADOS terrein. Achter de schermen wordt door de beachcommissie hard gewerkt, want er komt nogal wat bij kijken. Zodra er meer bekend is, horen jullie dit natuurlijk. De verwachting is dat er na de meivakantie getraind/gespeeld kan gaan worden. Zie ook het berichtje op social media (fb/insta) wat hierover geplaatst is. Lees hier meer.

 

Toernooien

 

Kerstmixtoernooi

Om te beginnen…..wat was het een mooi toernooi afgelopen woensdag. Met maar liefst 12 teams (rond de 80 deelnemers) werd er onder het genot van gezellige kerstmuziek, een loterij en heel veel sportiviteit heerlijk gevolleybald. Ellen heeft mooie gesponsorde prijzen verzameld bij o.a. een aantal winkeliers uit de Kersenboogerd (Kaas van Faas, Hoogland Vis, Etos, Febo, Marmaris, Asiania, Grig Tweewielers, Shoeby, de Kersepit, Rightwash). Een totale opbrengst voor de vereniging van maar liefst € 396,00!!! Dank aan alle sponsors en Lotenkopers, Ellen en de toernooicommissie Amko en Raymond.

Pepernotentoernooi

Voor de jongste jeugd, de CMV’tjes, was er het pepernotentoernooi. Samen met een ouder/verzorger hebben ze er een leuk feestje van gemaakt en gingen ze na afloop met wat lekkers naar huis.

Kerstballentoernooi

Helaas kon dit toernooi, voor de B- en C-jeugd niet doorgaan. Er was te weinig animo. We hopen dat het volgend jaar wel weer door kan gaan en iedereen ook gezellig met een ouder/verzorger een lekker potje komt volleyballen.

Open NIVO-toernooi

De verwachting is dat er ook eindelijk weer een open NIVO toernooi zal worden georganiseerd. En wel in februari. Hou je mail dus in de gaten!

 

Seniorenkamp

Hier nog even voor de laatste keer een reminder voor het seniorenkamp in mei 2023. Nog niet opgegeven? Dan kan dit natuurlijk nog steeds, tot 10 januari 2023…..klik hier en je komt in het aanmeldformulier terecht. Met al ruim 40 aanmeldingen belooft dit weer een mooi en vooral heel gezellig en sportief weekend te worden.

 

Eerste trainingen na de kerstvakantie starten weer op 9 en 11 januari.

 

Dan rest mij niks anders dan iedereen hele fijne feestdagen en een spetterend, gezond en sportief 2023 te wensen.

 

Een warme kerstgroet namens het hele bestuur,

🎄 Angela