MC1 onverwacht winterkampioen

MC1 onverwacht toch WINTER-KAMPIOENEN!

 

Afgelopen vrijdag (16-12-2022) is het de meiden van MC1 gelukt om het seizoen af te sluiten met een 4-0 overwinning. Ze hebben daarmee op het allerlaatste moment (een beetje onverwacht) toch de nummer 1 positie overgenomen van Dinto en zijn nu officieel kampioen!

 

Het seizoen startte erg goed voor de MC1 meiden van Nivo. Ze zaten meteen goed in de wedstrijden en leken alles te winnen. In de loop van het seizoen leek het erop dat de andere teams extra getraind hadden en met name Dinto maar ook Wham Wham kwamen snel dichterbij. Einde van het seizoen leek Dinto de titel te gaan pakken, maar met hulp van Wham Wham die een setje afsnoepte en het betere resultaat van Nivo ten opzichte van Dinto (nl. aantal gewonnen sets t.o.v. verloren sets), is het bij een gelijke eindstand toch gelukt de koppositie terug te pakken.

 

Een bloedstollend einde van het seizoen met een prachtig resultaat. Van harte gefeliciteerd aan alle meiden van de MC1 die er zo hard voor hebben gevochten dit seizoen. Als trouwe supporter heb ik jullie zien groeien dit seizoen! Hiervoor uiteraard een dankwoord aan de trainingen van Martin die dit mogelijk hebben gemaakt en de goede zorgen van coaches Ingrid en Ben die er zo goed mee bezig zijn geweest. Super om te zien en geniet tijdens deze welverdiende rustperiode van jullie kampioenschap!!!

Op naar volgend seizoen met nieuwe uitdagingen. Let’s go Nivo!

 

Roy Berkhout