Nieuwsbrief 15 november

Beste leden van NIVO,

 

We zijn weer goed op weg met het seizoen. Sommige teams zoeken nog naar hun ritme, anderen zijn als sprinters uit de startblokken geschoten. Welke score of uitslag er behaald is, is bijzaak gezien het helemaal niet vanzelfsprekend is dat we deze mooie sport iedere week met elkaar mogen uitoefenen. Als ik zo om mij heen kijk heb ik het idee dat elkaars gezelschap enorm wordt gewaardeerd.

 

Jeugdkamp

De meeste jeugdleden hebben onlangs een “save the date” kaart ontvangen met betrekking tot het jeugdkamp 2023! Ook via deze weg willen wij graag meedelen dat het jeugdkamp 2023 plaats gaat vinden in het weekend van 2, 3 en 4 juni 2023. Blok dit weekend alvast in jullie agenda? We zijn al bezig met de invulling van het weekend en we gaan er het tofste jeugdkamp ooit van maken. Het weekend zal in teken staan van volleybal, nog meer volleybal, veel lachen en leuke activiteiten! Na de kerstvakantie volgt meer informatie over de aanmelding etc… 

 

Met sportieve groet, 

Ingrid van der Werff, Kevin den Ouden & Roy Berkhout

 

Sponsorkliks

Met de feestdagen in aantocht gaan er weer cadeautjes ingeslagen worden. Help de vereniging door met één extra klik gebruik te maken van sponsorkliks. Klik hier voor meer informatie.

 

Toernooien

Na een “rottige” periode waarin wij geen toernooien konden en mochten organiseren, hopen wij als toernooicommissie dat dit komend seizoen wel weer mogelijk is. Klik hier voor meer informatie en de data.

 

Grote club actie

Nog heel even en de Grote Club Actie is weer voorbij. Steun jij NIVO? Dit kan nog tot 20 november en wil je dan ook nog eens kans maken op mooie prijzen! Klik hier en koop direct een lot. Een lot kost slechts € 3,00 waarvan er € 2,40 naar de vereniging gaat. De vereniging kan de opbrengst héél goed gebruiken. Benieuwd naar de prijzen, klik hier!

 

De zesde set 2.0 (seniorenkamp)

Yes, het is zo ver! De uitnodiging om je in te schrijven voor het seniorenkamp in het weekend van 12/13/14 mei 2023 is zaterdag 12 november verzonden. Omdat deze e-mail vorig jaar bij velen in de Spam-box terecht is gekomen is het goed om deze even te checken of klik hier voor de uitnodiging op de website. Mail niet ontvangen of andere vragen? Stuur een mail naar zesdeset@volleybalnivo.nl.

 

Groeten van de Kampcommissie,

Milly, Marion, Jesper en Angela

 

Namens het bestuur met vriendelijke groet,

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO