Seniorenkamp 2023

Beste leden,

 

Hier is hij dan eindelijk….dé uitnodiging voor hét seniorenkamp De Zesde Set 2.0!

 

Hoeve Vredesteijn in Egmond zal ook in 2023 een weekendlang het domein zijn van NIVO. En wel het weekend van 12 t/m 14 mei 2023. De locatie is al gereserveerd, nu moet deze nog opgevuld worden met sportieve, vrolijke, enthousiaste en vooral gezellige leden. 😊

 

Ga jij mee? Vul dan snel het formulier in. We verwachten na de enthousiaste verhalen van afgelopen jaar, dat er nog meer animo zal zijn, echter zijn we wel gebonden aan een maximum aantal bedden op de locatie. Dus wacht niet te lang en geef je op!

 

Liever niet overnachten? Ook deze keer is er de mogelijkheid om alleen de zaterdag te komen. Dit kan je aangeven in het formulier.

 

We proberen, ondanks dat alles duurder wordt, de bijdrage voor een heel weekend rond de € 80,00 te houden en voor alleen de zaterdag € 20,00.(exclusief de kosten van je eigen drankjes, dit is het enige wat je zelf moet regelen).

 

Opgeven kan hier tot 10 januari, daarna gaat de verse kampcommissie verder met het smeden van mooie plannen om er weer een spetterend weekend van te maken.

 

 

Sportieve groet !

 

Milly, Marion, Jesper en Angela