BeacheninHoorn beachvelden officieel geopend

Geweldig nieuws! De BeacheninHoorn beachvelden zijn officieel geopend!

 

Met trots delen we dat wethouder Dick Bennis de eer had om de velden te openen. In zijn toespraak benadrukte hij de onschatbare waarde van de samenwerking. Samen hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt en laten zien wat er mogelijk is als we de handen ineenslaan!

Tijdens de opening heeft ledenraadslid José Linders, namens de RABO Bank de samenwerking een Coöperatief Dividend overhandigd, ter waarde van 2500 euro. Met deze bijdrage hebben we ballen aangeschaft en zullen we nog andere materialen aanschaffen om van deze samenwerking een succes te maken! Dankjewel, RABO Bank!

Namens de meer dan 170 leden van BeacheninHoorn, een samenwerking tussen korfbalvereniging ADOS en volleybalverenigingen Wham Wham en NIVO, willen we graag alle betrokkenen bedanken voor hun onschatbare bijdrage aan de realisatie van de beachvelden. Het is dankzij jullie inzet en steun dat we nu kunnen genieten van deze prachtige faciliteiten.

 

In het bijzonder willen we Ernst Wijnands bedanken, als aanstichter van het idee om beachvelden te realiseren op sportcomplex Lingeweg. En voor zijn tomeloze inzet en enthousiasme om dit voor elkaar te krijgen. Bedankt Ernst!

 

We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van geweldige beachvolleybalwedstrijden en onvergetelijke zomerdagen aan de kust van Hoorn!

 

#BeacheninHoorn #SamenSterk