Jeugdkamp Nivo wederom een groot succes

Afgelopen vrijdag 2 juni was het weer zover. Het jaarlijks volleybalkamp voor de jeugd van volleybalvereniging Nivo. Half vijf stroomde het parkeerterrein bij de Kers vol met gespannen kinderen en hun ouders. Na een kort woordje van de leiding (Kevin, Ingrid, Roos, Tom, Dinalbert, Denise en Roy) zijn we met 7 auto’s en een bus vertrokken naar onze kamplocatie de Kraanven in Loon op Zand. Hier hebben wij een geweldig weekend beleefd met onze 30 deelnemers.

Het weekend stond volledig in het teken van datgeen ons verbindt, natuurlijk het volleyballen. Maar naast volleyballen zat dit weekend het programma ook boordevol aanvullende activiteiten. Zo is de jeugd bij aankomst gedropt in de buurt van het kamp (Huis ter heide) en moesten ze met een set X/Y coördinaten hun weg naar het kamp vinden. Technisch als onze jeugd is was dit natuurlijk een kleine uitdaging, maar het gaf ons de tijd om onze feestlocatie van de avond om te toveren naar tropische sferen. Bij hun aankomst op het kamp stond alles klaar. Ontvangst met een tropisch drankje, limbo dansmuziek aan, blind volleyballen op een indoor beachvolleycourt mooi versierd met feestverlichting. Echt een ontspannen start van een mooi weekend.

 

Zaterdagochtend 08:00 stipt ging de ontbijtmuziek aan zodat de jeugd zich klaar kon gaan maken voor het ontbijt. Na het ontbijt kregen ze mooie kampshirts overhandigd in hun eigen maat. Het was een genot om iedereen in dezelfde shirts te zien lopen richting het volleybaltoernooi dat gepland stond. De papegaaien bleken het sterkste team te zijn met Dewi, Jasmijn, Anouk en Di’mya maar alle jeugdleden hebben fantastisch gespeeld. Na de lunch hebben ze elkaar afgemat tijdens een aantal spellen met laserguns in het nabijgelegen bos dat hoorde bij de kamplocatie. Leuk om te zien hoe fanatiek we kunnen worden met een lasergun in ons hand. Na een uitgebreide BBQ even tot rust komen om vervolgens een geweldige casino avond te beleven met geïntegreerd moordspel. Iedereen was chique gekleed. De grote winnaars van dit spel waren Maudi, Dewi en Jasmijn.

 

Zondag werd er weer fanatiek gevolleybald, de fik ging nog even in een grote bak met hout waarop de marshmallows geroosterd konden worden. Helaas moest er ook opgeruimd worden, maar als beloning na de arbeid kwam tijdens lunchtijd een frietkar voorrijden die ons allemaal voorzag van heerlijke snacks. En er kon een uur lang onbeperkt eten worden gehaald! Aan het einde van het kamp konden de laatste prijzen voor de beste foto van het kamp nog worden uitgereikt aan Sarah en vielen Noa en Sander nog in de prijzen met het beste spelletje limbo dansen dat we in tijden hebben gezien.

 

Al met al een superkamp dat voorbij is gevlogen. Via deze weg willen wij een speciale dankbetuiging doen aan onze sponsoren. Zonder jullie support zou het ons als kleine lokale club niet gelukt zijn om dit toffe kamp mogelijk te maken. Onze sponsoren dit jaar zijn Univé Noord-Holland, Onneweer Elektrotechniek, Art of Automation en ZoWieZo kinderopvang. Ontzettend bedankt voor jullie steun!

Door deze sponsors is het jeugdkamp 2023 een groot succes geworden!