Nieuwsbrief 30 mei

Beste leden van NIVO,


Het normale seizoen is afgelopen en het beachen is begonnen! Graag neem ik jullie even mee door de laatste nieuwtjes en aankondigingen.


ALV seizoen 2022-2023

Op maandag 4 september om 1930 zal de ALV plaatsvinden om afgelopen seizoen door te nemen en vooruit te kijken naar volgend seizoen. Zet de datum alvast in je agenda! Verdere informatie volgt.


Rollen en functies

Op dit moment zoeken we nog iemand die de rol als speelkerncoördinator van Kees Jan wil overnemen. Dit is enorm belangrijk voor de CMV jeugd, het komt er namelijk op neer: Geen speelkerncoördinator geen wedstrijden voor de CMV jeugd! We proberen als bestuur mensen te vragen, maar we hebben hierbij ook jullie hulp nodig, juist als ouders van de CMV.

Roy Berkhout heeft zich voor de komende ALV beschikbaar gesteld als kandidaat voor voorzitter. Zie hier een klein stukje over Roy:


Hoi Nivo,

Hierbij wil ik me even voorstellen als kandidaat voorzitter. Ik ben Roy, 43 jaar en woon in Blokker. Sinds een aantal jaren speel ik samen met mijn dochters Britt en Amy bij Nivo. Zelf gestart bij de recreanten toen nog onder training van Ray die mij naar HS3 heeft gehaald. Volgend seizoen mag ik spelen met HS2 en mag ik een bijdrage leveren richting de club.


Vele van jullie ken ik al, maar vele ook niet of minder goed dan ik zou willen. Ik wil jullie allemaal beter leren kennen de aankomende tijd en hoop te mogen rekenen op jullie steun waar nodig.

Aankomend weekend ga ik met de jeugd genieten van een geweldig jeugdkamp. Vanaf volgend seizoen gaan we met het gehele bestuur vol energie werken aan Nivo.


Fijne vakantie alvast en tot snel.

Groetjes,

Roy Berkhout


Natuurlijk is het mogelijk om je naast Roy beschikbaar te stellen als voorzitter. Laat dit uiterlijk 6 weken vóór de ALV weten. Naast voorzitter is ook de functie wedstrijdsecretaris verkiesbaar. Laat het weten als je een steentje kan en wilt bijdragen.


Notulen ALV over beachen
Op woensdag 19 april heeft er een ALV plaatsgevonden om te beslissen over BeacheninHoorn.


Beachen

Het beachen is nu al een groot succes! De trainingen en het vrijspelen is in volle gang. Op zondag 11 juni zullen de nieuwe beachvelden op sportcomplex de Lingeweg officieel worden geopend.

Jullie zijn allemaal van harte welkom om te komen kijken en eventueel mee te doen aan één van de toernooien.

Op hoofdlijnen ziet de planning (in concept) er als volgt uit:

12:00-14:00 Beachvolleybaltoernooi ABC-jeugd;

14:00-14:30 Opening van de beachvelden;

14:30-18:00 Beachvolleybaltoernooi senioren.

Verdere informatie over de opening en de toernooien lees je hier. Zie de website van Beacheninhoorn voor meer informatie rondom onder andere trainingstijden.


Seniorenweekend
Halverwege mei heeft het seniorenweekend plaats gevonden. Het was een enorm succes, een weekend vol gezelligheid, activiteiten, volleybal én zon! Heren 3 ging er bijna vandoor met de prijs voor de karaoke show, ze waren simpelweg niet te stoppen. Máár, de jury kon eigenlijk niet kiezen want later in het programma kwam Roos tevoorschijn als Sinead O’Connor met kapsel en al! Daarom hebben Roos en Heren 3 gezamenlijk de eerste prijs gewonnen.


Jeugdkamp
Op 2,3 en 4 juni vind het jeugdkamp plaats. De leiding zit barstensvol met allemaal mooie en leuke ideeën, het beloofd dan ook een enorm tof weekend te worden!


Sponsoring
Altijd handig om nog even Sponorkliks te benoemen. Met één extra klik bestel je via de Sponsorkliks wat je nodig hebt en help je NIVO. Denk aan mogelijkheden als Booking, Hema of thuisbezorgd. Klik hier voor meer informatie.


Ook goed om nog even te benoemen dat je met de “Club is Koning” actie van de Vomar ook de vereniging nog extra kan helpen. Klik hier voor meer informatie.


Met vriendelijke groet,


David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO