Nieuwsbrief 16 maart

Beste leden van NIVO,

Hierbij weer een laatste update van de gang van zaken!

Beachen

De beachcommissie is hard op weg om de laatste hand te leggen aan alle formele zaken. Indien er meer bekend is zal er een ALV ingepland worden. Ondertussen is de gemeente voortvarend van start gegaan en ligt er inmiddels een prachtig Beachveld bij de ADOS hal! Met maar liefst drie volleybalvelden en één korfbalveld. Klik hier voor meer informatie.

Belangrijke data

Doordat we dit seizoen zullen starten met beachvolleybal veranderd er het een en ander wat betreft de duur van het seizoen. Na de meivakantie zal het beachen beginnen waardoor de trainers niet meer beschikbaar zijn in de zaal. Wel gaan we de twee weken na de meivakantie de Kers open houden zodat iedereen die nog in de zaal wilt trainen/onderling wilt spelen hiertoe de mogelijkheid krijgt.

19 april laatste training op de woensdag.

24 april laatste training op de maandag.

26 april (woensdag) zal het eindtoernooi plaatsvinden. Hierover later meer.

8 en 15 mei (maandagen) is er geen training en is de zaal gesloten.

10 en 17 mei (woensdagen) is de zaal in de Kers geopend voor vrij spelen tussen 19:00 en 22:00.

Sponsoring

De zomer komt er langzamerhand weer aan. Goede reden om nog even Sponorkliks te benoemen. Met één extra klik bestel je via de Sponsorkliks wat je nodig hebt en help je NIVO. Denk aan mogelijkheden als Booking, Hema of thuisbezorgd. Klik hier voor de uitgebreide uitleg.

Ook goed om nog even te benoemen dat je met de “Club is Koning” actie van de Vomar ook de vereniging nog extra kan helpen. Klik hier voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO