Open volleybaltoernooi

Na 3 jaar terug van weggeweest, was het afgelopen zaterdag dan eindelijk weer tijd voor een Open Nivo Toernooi.

 

Toen wij de zaal om 19:00 uur opengooiden kon het opbouwen van de 4 velden beginnen en druppelden alle deelnemers van de 16 opgegeven teams langzamerhand binnen. Wat was het weer leuk om alle deelnemers door en met elkaar te zien inspelen en socializen, ze hadden dit echt gemist. Na het welkomstwoordje en uitleg van het toernooi konden de poulewedstrijden om 19:30 uur van start gaan en wat hadden wij een mooi zicht over alle velden vanuit het wedstrijdleidinghok, bovenin de Kers.

 

Nadat elke poule zijn 3 wedstrijden had gespeeld was het tijd voor de finales, welke bestonden uit recreatief tussen “De Volleysnollen” en “Set Up” op veld 3 en competitief tussen “Bubbel Guppies” en “Tham Tham”. Op beide velden werd onder toeziend oog van de scheidsrechters (bestaande uit de heren van de toernooicommissie) gestreden om de eerste plek en de befaamde ‘Bruine Fruitschaal’ als trofee. Welke uiteindelijk in het sportcafé de Kersenpit in ontvangst zijn genomen door “De Volleysnollen” en de “Bubbel Guppies”

 

Bij deze willen wij iedereen bedanken voor een geslaagd, gezellig en sportieve avond.

 

Met sportieve groet,

De Toernooicommissie

Amko & Raymond