Nieuwsbrief 20 januari

Beste leden van NIVO,

 

Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen gehad. Inmiddels is de competitie weer volop aan de gang en richten we onze blik vooruit. Het open NIVO toernooi 4 februari zit helemaal vol met maar liefst 16 teams, super leuk!

 

Beachen
– Zoals bekend wordt er hard gewerkt aan het realiseren van beachvolleybalvelden bij de ADOS-hal. De verwachting is dat we reeds dit voorjaar kunnen starten met het beachen. Dit zal starten na de mei vakantie waardoor veel van de trainers twee weken eerder dan normaal zullen stoppen met de zaaltraining. 28 april zou hiermee de laatste officiële training worden. Waarschijnlijk zal de zaal nog wel beschikbaar zijn in de twee weken na de mei vakantie voor de mensen/teams die geen gebruik willen maken van het beachvolleybal. Hierover later meer.


– Contractueel en administratief worden de laatste zaken uitgewerkt op dit moment. Als alles bekend is zal er een extra ALV worden ingepland, waarschijnlijk rond maart dit jaar. Zodat iedereen zijn of haar vragen kwijt kan en dit initiatief vereniging breed wordt gedragen.

 

Jeugdkamp

Van de week is de aanmelding voor het jeugdkamp eruit gegaan. Het belooft een prachtig weekend te worden vol goede ideeën en leuke activiteiten, maar bovenal met veel volleybal en gezelligheid.

Aanmelding kan hier!

 

Het kan voorkomen dat de oorspronkelijke uitnodiging in je spambox terecht is gekomen. Controleer deze dus even als je nog niks had ontvangen.

 

Openstaande vacatures

Hieronder hetzelfde bericht als in de vorige nieuwsbrief. Ik wil iedereen op het hart drukken te overwegen deze posities op te vullen en het onderwerp van gesprek te maken binnen de vereniging.

Een bestuur bestaat nooit jarenlang uit dezelfde personen maar is wel noodzakelijk om een vereniging draaiende te houden. We zijn voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar vervanging van onze Voorzitter en van onze Wedstrijdsecretaris. Wil jij ons huidige bestuur komen versterken en eens in de 6 weken samen vergaderen en beslissen over het wel en wee van de vereniging, neem dan contact met ons op! Wil je gewoon eens een vergadering bijwonen om te zien/horen hoe dit verloopt? Dat kan natuurlijk ook.

 

Naast de bestuursfuncties komt er nog een hele belangrijke functie vrij. En wel die van Wedstrijd Coördinator Speelkern. Deze gaat over het organiseren en verzorgen van de 2 tot 3 toernooidagen die NIVO voor haar rekening neemt, zodat de CMV-kids hun eerste wedstrijdervaringen op kunnen doen. Het zou heel leuk zijn als een ouder/verzorger met een kind in de CMV-jeugd dit zou willen oppakken. Voor informatie kan je terecht bij Kees Jan Woltjer via skwc@volleybalnivo.nl.

 

 

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO