Pepernotentoernooi 2022

Pepernotentoernooi 2022 

Na 2 jaar geen toernooien, mochten we dit jaar als toernooicommissie voor de allerkleinsten Het Pepernotentoernooi organiseren. Woensdag 30 november was het zover. De opkomst was zo goed dat we 5 teams konden samenstellen.  

 

Elk team bestond uit kinderen van diverse CMV niveaus en minimaal 1 volwassene, waaronder Jesper, Virgil en Dinalbert van Heren 1.  

 

Team 1: De Pepernoten 

Team 2: De Sinterklazen 

Team 3: De Stoombootjes 

Team 4: De Chocoladeletters  

Team 5: De Taai Taai Poppetjes 

 

Er werd in 5 rondes heel fanatiek, door zowel jong als oud gevolleybald, ieder op zijn/haar eigen niveau. Het was een gezellige middag. Er waren geen winnaars of verliezers. Alle kinderen waren winnaars en zijn naar huis gegaan met een zakje gevuld met lekkers van de Sint. 

 

Dank jullie wel voor jullie deelname. 

 

De toernooicommissie