Nieuwsbrief 11 oktober

Beste leden van NIVO,

 

De trainingen en wedstrijden zijn weer van start gegaan! Hierbij weer de laatste nieuwtjes en updates.

 

Notulen ALV

Op 1 september was de ALV. De notulen zijn naar iedereen verzonden en na twee weken van het bekend maken van de notulen zijn er geen vragen of opmerkingen bij het bestuur gekomen. Hiermee zijn de notulen vastgesteld.

 

Raboclubsupport

Ook dit jaar deden we weer mee met de Raboclubsupport. Iedereen met een rekening bij de Rabobank kon zijn of haar punten aan een club geven. Op maandagavond 10 oktober was de uitslag van hoeveel punten en dus geld we als vereniging hebben ontvangen. Dit is 440 euro geworden! Iedereen die heeft gestemd of de naasten heeft gevraagd om te stemmen: bedankt! Dit helpt de vereniging enorm.

 

Website en Sponsorkliks

Hierbij de oproep om leuke nieuwtjes naar de redactie@volleybalnivo.nl te versturen. Zo houden we de site levendig. Vanuit elk team is er één persoon gevraagd een teamfoto aan te leveren, denk hier nog even aan bij de eerst volgende wedstrijd.
Ook gebruiken we sinds vorig seizoen Sponsorkliks. Inmiddels hebben we met zijn allen meer dan 50 euro verdient! Toch leuk als je via thuisbezorgd, bol.com, Coolblue of bijvoorbeeld Booking de vereniging kan helpen!

 

Voorzitter

Iedereen die bij de ALV was of de notulen heeft gelezen weet het al. Dit is mijn laatste seizoen als voorzitter, wat betekent dat we per augustus 2023 een nieuwe voorzitter nodig hebben. Natuurlijk zou het fijn zijn als ik mijn vervanger al ruim van te voren in kan werken. Ik wil iedereen dan ook dringend oproepen om het serieus te overwegen om deze functie over te nemen. Heb je vragen over wat het inhoudt om voorzitter te zijn, of heb je ideeën over wie we kunnen benaderen als vervanger, laat het mij of iemand anders van het bestuur weten.

 

Herfstvakantie

Van 15 tot en met 23 oktober is het herfstvakantie. Dit betekent dat er geen trainingen of thuiswedstrijden zijn. Houd wel de Nevobo agenda in de gaten voor uitwedstrijden, want andere verenigingen hebben wel wedstrijden in deze week.

 

Volleybaltoernooi

Tot slot wil ik jullie attenderen op een volleybaltoernooi die wordt georganiseerd door de donderdagavondvolleybalorganisatie. Op zaterdag 12 november organiseren zij vanaf 19:00 een toernooi. Je kan je inschrijven met een team, de kosten zijn 20 euro en je kan je aanmelden via het volgende mailadres: volleybalcompetitie.dekers@outlook.com.

 

Met vriendelijke groet,

 

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO