Nieuwsbrief 26 juni

Beste leden van NIVO,


Hierbij weer de laatste nieuwtjes.


ALV

Zoals eerder vermeld zal de ALV op donderdag 1 september plaats vinden. De locatie is het wijkcentrum Kersenboogerd. Zet de datum in je agenda!


Oproep nieuwe jeugdcoördinator

Hans Veerbeek gaat na de ALV aftreden als secretaris. De huidige jeugdcoördinator, Angela Pieterse heeft aangegeven zijn functie te willen overnemen. Hierdoor komt de rol van jeugdcoördinator vrij. Laat het ons weten als je interesse hebt om het bestuur te komen versterken en misschien wel de belangrijkste positie te vervullen. Want de jeugd is onze toekomst!


Start seizoen 2022/2023

De teams zijn zo goed als gevormd en de trainingsindeling wordt de laatste hand aan gelegd. Op 29 en 31 augustus vinden de eerste trainingen plaats. Vrijdag 2 en 9 september is de zaal gereserveerd voor teams die onderling of tegen andere verenigingen een oefenpotje willen spelen. Mocht je hier gebruik van willen maken, laat het dan aan mij weten.


Losse nieuwtjes

Het seniorenkamp ofwel de zesde set was een groot succes. Klik hier voor een fotoverslag. Uit de aanwezigen is direct een nieuwe commissie opgestaan, omdat we nu alweer uitkijken naar volgend jaar. Het was een bonte verzameling van recreanten, dames, heren, jong en oud. Zet voor volgend jaar de volgende datum in je agenda: 12-14 mei 2023.

Ook het jeugdkamp was een top weekend. Ik ga hier niet teveel over zeggen want de beelden spreken voor zich. Kijk maar hier!

Dit weekend staan we als vereniging weer op de finish van de IronMan als vrijwilligers. Super gezellig en het levert een leuke duit op voor de vereniging. Sommige enthousiastelingen vertegenwoordigen NIVO zelf het gehele weekend!


Iedereen een fijne, zonnige en sportieve zomer gewenst!


Namens het bestuur met vriendelijke groet,


David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO