Nieuwsbrief 26 mei

Beste leden van NIVO,

 

Met het ouder-kind toernooi en het eindtoernooi is het seizoen officieel voorbij. Het was een roerig jaar waarin we al met al best wat hebben kunnen volleyballen. Denkend aan vorig seizoen is dat een hele stap en hopelijk gaan we komend seizoen weer van alle wedstrijden en trainingen kunnen genieten.

 

Algemene leden vergadering (ALV)

Zet donderdag 1 september nu alvast in je agenda! De ALV vindt dan plaats, over de exacte tijd en plaats wordt later meer bekend gemaakt. Het zou mooi zijn als het goed wordt bezocht.

 

Start seizoen

Maandag 29  augustus en woensdag 31 augustus gaan de trainingen weer van start. Vrijdag 2 en 9 september is de zaal gereserveerd voor teams die onderling of tegen andere verenigingen een oefenpotje willen spelen. Mocht je hier gebruik van willen maken, laat het dan aan mij weten.

 

Jubileumfeest

We hebben 14 mei het 30-jarig bestaan van NIVO gevierd. Kijk hier voor de foto’s.

 

Beachvolleybal update

De wethouder van de gemeente Hoorn is super enthousiast over ons voorstel van nieuwe beachvolleybalvelden bij ADOS-hal. Het plan moet nu nog worden goedgekeurd door de gemeenteraad. Wanneer dit exact gaat gebeuren is niet precies bekend. Voor wij ons als vereniging ergens officieel aan committeren zullen we voor dit onderwerp een extra ALV inplannen om alle vragen en ideeën te horen.

 

Gezocht: nieuwe secretaris

Wellicht is het nog niet bij iedereen bekend, maar Hans Veerbeek zal na de ALV terugtreden als secretaris in verband met zijn werk. Dat betekent natuurlijk dat wij op zoek zijn naar een nieuwe secretaris. Het bestuur vergadert een paar keer per jaar en neemt beslissingen over het reilen en zeilen binnen de vereniging. Een bestuursvergadering is altijd leuk, erg gezellig, maar vooral noodzakelijk om de vereniging draaiende te houden. Ook onze jongere leden zijn van harte welkom. Wil je gewoon eens meekijken hoe een vergadering verloopt, dan kan dit natuurlijk vrijblijvend, ook als je geen plannen hebt om in het bestuur plaats te nemen.

 

Oefenwedstrijden Simokos

Simokos organiseert zoals elk jaar oefenwedstrijden. Hier kan je je per team voor opgeven en het is voor de dames, heren en ABC jeugd. Mocht je hier aan mee willen doen of vragen hebben, laat het weten. De oefenwedstrijden vinden plaats op 2, 3, 9 en 10 september.  

 

 

Namens het bestuur iedereen een hele fijne zomer gewenst!

 

Met vriendelijke groet,

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO