Ironman 2022

Ook dit jaar zal de wereldberoemde IRONMAN-triathlon in Hoorn worden gehouden. Dit is tevens voorlopig het laatste jaar dat dit mooie evenement in onze stad wordt georganiseerd. IRONMAN Hoorn vindt plaats van  23 juni – 26 juni.

 

Vorig jaar hebben 22 vrijwilligers van NIVO aan de organisatie bijgedragen en daarmee  650,= voor de club verdient. Het was een fantastische dag en daarom willen we ook dit jaar weer meedoen aan dit evenement.

 

Voor ieder uur vrijwilligerswerk verdient een NIVO-lid € 5,= voor de club. Dus hoe meer uren door NIVO-leden aan vrijwilligerswerk wordt gedaan, hoe meer geld er door de IRONMAN organisatie aan NIVO wordt betaald. Bovendien ontvangt iedere vrijwilliger een IRONMAN sportshirt en wordt er gedurende de dag voor eten en drinken gezorgd.

 

NIVO heeft zich ingeschreven voor vrijwilligerswerk op zondag 26 juni van 10.00 – 17.00 uur, maar je kunt eventueel ook op een ander tijdstip vrijwilligerswerk doen. Via onderstaande link kun jij je aanmelden voor een hele of halve dag vrijwilligerswerk. Indien je niet op 26 juni kunt, dan lukt het je misschien om op 23, 24 of 25 juni vrijwilligerswerk te doen. Ook die dagen zijn er veel vrijwilligers nodig. We nemen dan nog contact met je op wanneer jou het beste uit zou komen.

 

Uit onze ervaring van voorgaande jaren weten we dat het erg leuk is om vrijwilligerswerk bij IRONMAN te doen. Het geeft je veel voldoening en je sponsort daarmee ook nog je club. Dus meld je zo snel mogelijk aan via deze link

Alvast dank voor je aanmelding.