Seizoen 2022/2023 teamindeling

Seizoen 2022 / 2023

De beide technische commissies zijn inmiddels gestart met de inventarisatie hoe de spelers momenteel in de wedstrijd zitten. Samen met de informatie van de coaches en trainers zullen zij hun best doen om een zo goed mogelijke teamindeling voor 2022 / 2023 te maken. Mocht je nu niet zeker weten of jouw wensen of opmerking goed zijn aangekomen bij de TC neem dan contact met ze op. Als je dit via de mail wil doen kun je mailen naar tc@volleybalnivo.nl en opmerkingen aan de jeugd technische commissie kun je mailen naar jeugdcoordinator@volleybalnivo.nl.

 

Als je volgend seizoen wil stoppen met volleybal vragen we je dat zo snel mogelijk aan ons te mailen (ledenadministratie@volleybalnivo.nl) Andere vormen van opzegging zullen niet worden geregistreerd en bij opzeggingen die na 1 juni bij ons binnenkomen zijn wij genoodzaakt de kosten die we dan al gemaakt hebben door te belasten.