Nieuwsbrief 16 april

Beste leden van NIVO,


We gaan alweer naar het einde van het seizoen. De ALV zal net als voorgaande jaren aan het begin van volgend seizoen plaatsvinden. Hierover later meer.


Website

Het is zover! De nieuwe website van NIVO is live. We zijn er enorm trots op om dit met jullie te delen en zijn natuurlijk ook erg benieuwd wat jij er van vindt! Veel van de oude informatie kan je terug vinden maar er staan ook veel leuke nieuwe zaken op de site. Zo kan je bijvoorbeeld zien wie er allemaal in het bestuur zitten, of bijvoorbeeld Sponsorkliks!

Neem vooral een kijkje, ook op je mobiel is de site vanaf nu goed te lezen. Als je leuke informatie, foto’s of verhalen hebt, mail dit dan naar redactie@volleybalnivo.nl. Het leuke is dat je als persoon of als team stukken kan laten plaatsen. Als je dit regelmatig doet creëer je zo een bibliotheek aan leuke herinneringen.


Data

Hier even een aantal belangrijke data op een rijtje:

  • 27 april geen training wegens Koningsdag
  • 2 en 4 mei geen training wegens de meivakantie
  • 16 en 18 mei de laatste reguliere trainingsdagen
  • Voor de CMV 2 en 4 is de laatste trainingsdag 11 mei
  • 18 mei is er voor de CMV 2 en 4 een leuk uitje (informatie volgt)
  • 25 mei is er een eind mixtoernooi toernooi voor de senioren en de A’s
  • 25 mei is er een ouder-kind toernooi voor de CMV6, C en B teams (verdere informatie over de toernooien volgt)

Sponsorkliks

Met de nieuwe website hebben we ook een nieuwe manier om de club te ondersteunen. Namelijk Sponsorkliks! Koop je via de link van NIVO iets bij bijvoorbeeld Bol.com, dan krijgt NIVO daar een bedrag voor. Het kost jou niks en het wordt niet bijgehouden en is dus anoniem. De link vind je hier, maar ook op de nieuwe website! Ook kan je de app downloaden om het nog makkelijker te maken voor jezelf.


Shirtcommissie

Nu we het einde van het seizoen naderen is het ook weer bijna tijd voor de inname en herverdeling van de shirts. Daar hebben we echter dringend hulp bij nodig. Laat het ons weten als je hierbij wilt helpen!Jubileumfeest

Ter herinnering: heb je 14 mei al in je agenda gezet? Vergeet je niet aan te melden voor het jubileumfeest, dat kan hier!


Teamindeling en opzeggen

Seizoen 2022 / 2023

De beide technische commissies zijn inmiddels gestart met de inventarisatie hoe de spelers momenteel in de wedstrijd zitten. Samen met de informatie van de coaches en trainers zullen zij hun best doen om een zo goed mogelijke teamindeling voor 2022 / 2023 te maken. Mocht je nu niet zeker weten of jouw wensen of opmerking goed zijn aangekomen bij de TC neem dan contact met ze op. Als je dit via de mail wil doen kun je mailen naar tc@volleybalnivo.nl en opmerkingen aan de jeugd technische commissie kun je mailen naar jeugdcoordinator@volleybalnivo.nl.

Als je volgend seizoen wil stoppen met volleybal vragen we je dat zo snel mogelijk aan ons te mailen (ledenadministratie@volleybalnivo.nl) Andere vormen van opzegging zullen niet worden geregistreerd en bij opzeggingen die na 1 juni bij ons binnenkomen zijn wij genoodzaakt de kosten die we dan al gemaakt hebben door te belasten.


Namens het bestuur met vriendelijke groet,

David Boesenkool