Nieuwsbrief 9 maart

Beste leden van NIVO,

 

 

Met de meeste Corona maatregelen en stormen achter de rug wordt er weer lekker gevolleybald. Er gelden geen maatregelen meer wegens Corona voor het volleyballen. Wel kan het natuurlijk voorkomen dat er een wedstrijd niet gespeeld kan worden omdat mensen Corona hebben. Geef dit dan zo snel mogelijk aan bij Frank Andrioli, de wedstrijdsecretaris! Er komt binnenkort een update van het fluitschema naar aanleiding van de opnieuw ingeplande wedstrijden.

We willen namens het bestuur iedereen bedanken voor de flexibiliteit, het begrip en medewerking van de afgelopen tijd. Samen zijn we door deze periode gekomen.

 

 

Kledingcommissie

Na jaren lang deze functie te hebben bekleed hebben Emi Suzuki en Sandra van Dok aangegeven te zullen stoppen met de kledingcommissie. Natuurlijk jammer want ze hebben altijd geweldig werk geleverd. Met als hoogtepunt (ook volgens hen) het mooie ontwerp van onze wedstrijdshirts.

 

We zijn dan ook per direct opzoek naar één of twee personen die deze functie willen overnemen. De bezigheden van de commissie houden in:

  1. Voorraadbeheer wedstrijdshirts
  2. Bestellen nieuwe shirts bij Duynsport indien niet voorradig
  3. Zorg dragen voor het inleveren van de shirts aan het einde van het seizoen
  4. Zorg dragen voor de verspreiding van de wedstrijdtassen voor de nieuwe indeling teams
  5. Aanspreekpunt voor het wisselen van shirts (andere maat) tijdens het seizoen
  6. Ontwerp maken van nieuwe wedstrijdshirts i.s.m. Duynsport indien huidige shirts aan vernieuwing toe zijn
  7. Beheer Crew shirts, die gebruikt worden voor evenementen
  8. Deelname aan algemene ledenvergadering

Als je het leuk lijkt om te helpen, laat het weten!

 

 

Jeugdkamp

Aan alle spelers en ouders van de CMV 6 tot en met de oudste jeugd (A-niveau), hierbij nogmaals de oproep om je aan te melden voor het jeugdkamp. Met dit formulier (https://forms.office.com/r/CKfU7j3eZi) kun je je inschrijven tot uiterlijk 31 maart. Wil je dit ook doen als je niet meegaat?

 

 

Jubileumfeest

Natuurlijk heeft de jubileumcommissie niet stil gezeten! 14 mei vindt het jubileumfeest plaats op het terrein van de ADOS. Binnenkort zal hier meer informatie over verspreid worden. Voor nu: ga alvast na of je die dag wilt helpen en of je nog leuke prijzen hebt liggen voor de loterij.

 

 

Website

Er wordt nog hard gewerkt aan de nieuwe website. Momenteel wordt er de laatste hand aan gelegd en is de site bijna gereed voor de grote onthulling. De vraag blijft natuurlijk wel aan iedereen om leuke stukken tekst en foto’s aan te leveren. Dit geldt voor oud en jong! De stukken mag je naar webmaster@volleybalnivo.nl of naar redactie@volleybalnivo.nl sturen.

 

 

Coachclinic

Hierbij een oproep aan alle coaches en geïnteresseerden. Er bestaat de mogelijkheid een echte volleybalkenner bij ons uit te nodigen om een clinic te geven over coachen. Denk aan, hoe benader je de spelers? Waar kan je opletten bij de tegenstander of je eigen team? Op dit moment peilen we of hier animo voor is, er is dus nog geen datum. Lijkt het jou leuk om dit te doen, laat het dan aan mij weten.

 

 

Namens  het bestuur met vriendelijke groet,

 

 

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO