Nieuwsbrief 3 februari

Beste leden en ouders van NIVO,

 

Hierbij weer de laatste updates over wat er speelt binnen de vereniging.

 

Jubileumfeest

Zet allemaal zaterdag 14 mei in je agenda voor het jubileumfeest van NIVO’s 30 jarig bestaan. De jubileumcommissie heeft hele leuke plannen voor jong en oud. Binnenkort zal er een verzoek worden verzonden om je voor deze dag aan te melden. Daarnaast is de jubileumcommissie opzoek naar vrijwilligers om op de dag zelf te helpen en naar leuke prijzen die verloot kunnen worden. Dus vind je het leuk om te helpen of heb je nog een mooie prijs op zolder staan, laat het mij weten!

 

Vakantie

Van 19 tot en met 27 februari is het voorjaarsvakantie, dan zullen er geen trainingen of thuiswedstrijden plaatsvinden. Let wel op dat eventuele uitwedstrijden wel door kunnen gaan.

 

Competitie

Er is besloten door de Nevobo dat de competitie zal worden verlengt tot 21 mei.

 

Website

De website vordert en het beloofd een plaatje te worden. Nog steeds is er behoefte aan leuke informatie en foto’s. Dit mag naar webmaster@volleybalnivo.nl of redactie@volleybalnivo.nl gestuurd worden.

 

QR-code checken

Zoals in de vorige mail al is aangegeven is er op iedere thuiswedstrijdavond een team verantwoordelijk voor de QR-code check. Dit betekent dat je als team alle volleyballers en het publiek bij de ingang checkt op de QR-code van ongeveer 18:30 tot ongeveer 21:00. Dit doe je door op je telefoon de “scanner voor CoronaCheck” app te downloaden. Kies voor Apple of Android. De instructies voor het gebruik zie je vervolgens in de app. Hieronder nogmaals de indeling.

 

28 januari       –          Bestuur

4 februari        –          H1

11 februari       –           D1 

18 februari      –           H2

4 maart          –           D2 

11 maart          –           H4

18 maart         –           D4

25 maart        –           H3 

1 april               –           H1 

 

Namens het bestuur met vriendelijke groet,

 

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO