Nieuwsbrief 26 januari

Beste leden van NIVO,

 

De competitie wordt weer hervat! Het eerste team heeft donderdag aanstaande alweer een wedstrijd, en de eerste thuiswedstrijden zullen op vrijdag 28 januari worden gespeeld. Dit betekent dat de oefenwedstrijden niet door zullen gaan.

 

Natuurlijk hebben we ook weer te maken met regels, zie hieronder een samenvatting:

 

•          Er dient buiten het sporten 1.5 meter afstand tot elkaar gehouden te worden

•          Er moet weer gecheckt worden op QR-codes (vanaf 18 jaar)

•          Vanaf 13 jaar oud zijn mondkapjes verplicht in de gangen

•          De tribune is weer open met in achtneming van 1.5 meter afstand en mondkapjes indien men zich verplaatst

 

Zie hier alle regels omtrent het sporten: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport  

 

Omdat er weer publiek is toegestaan is het ook weer noodzaak om aan de deur de QR-code check te doen. Per avond is hier één team voor verantwoordelijk van ongeveer 18:30 tot ongeveer 21:00. Zie hieronder de indeling voor de komende weken.

 

28 januari      –           Bestuur

4 februari       –           H1

11 februari       –           D1 

18 februari      –           H2

4 maart          –           D2 

11 maart          –           H4

18 maart         –           D4

25 maart        –           H3 

1 april               –           H1 

 

Indien je als team een thuiswedstijd niet kan spelen, geef dit zo spoedig mogelijk door aan Frank Andrioli (wedstrijdsecretaris@volleybalnivo.nl). Als je als team een uitwedstrijd niet kan spelen, geef dit zo spoedig mogelijk door aan de tegenpartij.

 

Website

Er wordt hard gewerkt aan onze nieuwe website. Natuurlijk is het voor deze website super leuk als er nieuwe informatie opkomt van wat er nú speelt! Ik wil dan ook iedereen (ouders, coaches, recreanten, jeugd, senioren) oproepen om leuke verhalen en foto’s te maken en deze naar redactie@volleybalnivo.nl of webmaster@volleybalnivo.nl te sturen zodat we wat vulling krijgen voor de site en Facebook. Dit geldt trouwens niet alleen voor nu, maar dit is natuurlijk altijd leuk.  

 

We kijken weer enorm uit naar de wedstrijden! Indien er vragen zijn horen we het graag.

 

Namens het bestuur met vriendelijke groet,

 

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO