Nieuwsbrief 15 december

Beste leden van NIVO,

 

Met de feestdagen voor de deur nog een laatste nieuwsbrief van 2021. We begonnen dit seizoen met frisse moed en heel veel zin. Met de nieuwe maatregelen zijn we echter gelukkig niet helemaal zonder volleybal. In overleg met de gemeente hebben we de zaalhuur op de woensdagen kunnen vervroegen waardoor de jeugd de afgelopen weken nog lekker heeft kunnen trainen. Daarnaast is er voor de volwassenen uitgeweken naar de weekenden. Erg gezellige momenten waarop er fanatiek met elkaar wordt gebald. Met als hoogtepunt natuurlijk het nazitten in de ADOS kantine en gezamenlijk de overwinning van Max kijken.

 

Trainingen

Op 18 december zal het laatste toernooi zijn voor de senioren. Er wordt naar de mogelijkheid gekeken om vanaf het weekend van 8 januari het volleyballen weer te vervolgen. Hier worden jullie van op de hoogte gehouden. Voor de jeugd zijn de laatste trainingen van dit jaar op 22 december. Als de huidige maatregelen van kracht blijven zal het huidige schema worden voortgezet. Dat betekent dat de jeugd weer vanaf 12 januari kan gaan trainen op de huidige trainingstijden. Natuurlijk volgen we als bestuur de maatregelen op de voet en zullen zo snel mogelijk schakelen en jullie van veranderingen op de hoogte brengen.

 

Contributie

Begin januari zal de incasso van het tweede deel van de contributie plaatsvinden. Wij gaan er vanuit dat de rest van het seizoen normaal zal worden uitgespeeld. Mocht dit niet het geval zijn zal natuurlijk onderzocht worden hoe er op een eerlijke manier met de contributie om kan worden gegaan.

 

Beachen

Het is nu koud, donker en guur. Moeilijk om je de warme zomeravonden voor te stellen met je voeten in het zand. Toch worden er stappen gezet om dit te waar te maken. Er is een prachtig plan opgesteld om beachvelden te realiseren. Dit plan ligt momenteel bij de gemeente. Als er meer bekend over is en er concrete stappen genomen gaan worden zal hier een speciale ALV voor worden georganiseerd.

 

Voor nu wil ik namens het bestuur iedereen hele fijne feestdagen wensen met veel warmte en gezelligheid. In de hoop iedereen weer gezond terug te zien in 2022.

 

Met vriendelijke groet,David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO