Nieuwsbrief 29 november

Beste leden van NIVO,

 

Met ingang van 28 november zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd. In principe blijven de maatregelen van 13 november gelden. Daarbij komt nog dat sporten tussen 17:00 en 05:00 in groepen is verboden. Hiermee komen alle reguliere trainingen en wedstrijden te vervallen. Voor wedstrijden overdag is het nuttig om de site van de tegenstander in de gaten te houden. Namens het bestuur vinden wij het belangrijk om ons aan de maatregelen te houden. Maar waar mogelijk zijn beweging en verbondenheid de pijlers van onze vereniging. Daarom zijn voor in ieder geval de komende drie weken de volgende activiteiten mogelijk gemaakt.

 

Jeugd: 

  1. Tussen 15:00 en 16:00 kunnen de kinderen van de CMV komen trainen in de Kers.
  2. Tussen 16:00 en 16:55 kunnen de spelers van de MC1, de MB1, de MA 3, de MA 2 en de MA1 komen trainen in de Kers.

Belangrijk is dat de zaal om 17:00 weer leeg is. We willen daarom alle jeugd vragen om omgekleed te komen en na afloop thuis pas weer om te kleden. Dit geldt in ieder geval voor 1, 8 en 15 december.

 

Senioren:

Voor alle senioren teams (recreanten, dames en heren) is het mogelijk om in het weekend te komen spelen. Er zullen ter plekke teams worden gemaakt waarna er onderlinge wedstrijden zullen plaats vinden. Zet voor nu alvast de volgende data en tijden in je agenda:

  1. 4 december van 12:00 tot 14:00 in de Kers
  2. 18 december van 13:00 tot 17:00 in de Kers (indien mogelijk maken we daar een eindejaar toernooi van)
  3. Optie: 12 december in de ADOS, hier wordt nog aan gewerkt.

 

Op dit moment kan er een hoop gebeuren en moeten we snel schakelen. We zullen jullie dan ook zo snel mogelijk op de hoogte brengen van alle nieuwe ontwikkelingen. Als je vragen hebt of ergens mee zit, laat het ons vooral weten.

Namens het bestuur met vriendelijke groet,

David Boessenkool

Voorzitter Volleybalvereniging NIVO