Nieuwsbrief 15 november

Beste leden van NIVO,

 

De afgelopen tijd is er plotseling weer veel veranderd in de maatregelen rond Corona. Wij hopen dat we snel weer met zijn allen kunnen sporten zonder daarbij belemmert te worden door Corona of door de maatregelen. Maar bovenal zijn we blij dat we nog mogen sporten!

 

Graag willen we jullie aandacht vragen voor de volgende punten:

Maatregelen Corona per 13-11

De trainingen worden op dezelfde manier voortgezet als afgelopen week. Wat betreft de wedstrijden gaat er wel het één en ander veranderen:

  1. Er is geen publiek meer toegestaan op de tribune. Belangrijk om op te merken is dat bij thuis wedstrijden ouders van de thuisspelende teams dus niet op de tribune aanwezig mogen zijn.  
  2. Er zal geen QR-code meer worden gevraagd voor de deur. Dit zal nu gebeuren in de zaal zelf door de thuis spelende teams. De aanvoerders hebben de verantwoordelijkheid om te regelen dat zowel het thuis als het uitspelende team worden geconcontroleerd. De aanvoerder mag ook een teamgenoot voor deze taak vragen.
  3. Voor jeugdteams geldt het volgende: Coaches en vrijwilligers hoeven niet te worden gecontroleerd op hun QR-code. Daarnaast mogen ouders die nodig zijn voor het rijden in de hal en of tribune verblijven zonder gecontroleerd te worden, echter dienen zij wel 1.5 meter afstand te bewaren en een mondkapje te dragen, dit geldt dus voor het uitspelende team.

Scheidsrechtersclinic

Woensdag 15 december zal er een scheidsrechter workshop plaats vinden zodat meer leden 1e en 2e klasse kunnen fluiten. Meer informatie hierover volgt namens de wedstrijdsecretaris.

Toernooien

De toernooicommissie is druk bezig met de activiteiten van dit seizoen. Pak je agenda er bij  en noteer de data!

 

Agenda Toernooicommissie 2021:       

  1. 1 december  Pepernoten toernooi voor CMV jeugd en ouders.
  2. 22 december  Kerstballentoernooi voor C + B jeugd en ouders.
  3. 22 december  Kerstmixtoernooi voor A jeugd, senioren, recreanten en sponsoren.

 

Nadere info volgt.                  

De Toernooicommissie

 

Opbrengst Raboclubsupport

De afgelopen tijd zijn er nogal wat acties geweest. Een van de acties was de Raboclubsupport. Met deze actie is 523 euro opgehaald! Klik hier voor de foto. Een mooi bedrag wat we kunnen gebruiken om het 30-jarig bestaan van NIVO te vieren.

 

Jubileumfeest

Zoals eerder aangekondigd wordt 14 mei 2022 het 30-jarig bestaan van NIVO gevierd. Er is inmiddels een enthousiaste feestcommissie die een hele mooie dag gaat voorbereiden. Heb je ideeën voor deze dag, laat het weten. Maar belangrijker nog: zet de datum in je agenda!

 

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

 

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO