Nieuwsbrief 9 oktober

Beste leden van NIVO,

 

Het volleybal seizoen is weer van start gegaan. Wat is het toch fijn om elkaar te zien en spreken! Hierbij de eerste nieuwsbrief van het seizoen.

 

ALV

13 september heeft de ALV van het seizoen 2020-2021 plaatsgevonden. Hier vind je de links naar de notulen van de ALV, het beleidsplan welke op de ALV is besproken, WBTR informatie en een toevoeging aan het huishoudelijk reglement met betrekking tot ereleden en leden van verdienste.

Aan iedereen het verzoek de notulen door te nemen. Belangrijk om te weten is dat met het uitgaan van deze mail je nog twee weken hebt om vragen of opmerkingen bij de notulen van de ALV te plaatsen. Na het verlopen van deze twee weken zijn de notulen vastgesteld. Net als vorig jaar.

 

Tijdens de ALV zijn er verschillende personen in het zonnetje gezet. Natuurlijk is dit terug te lezen in de ALV notulen, toch noem ik hen graag nog een keer met in het kort de reden.

Sarah Badewitz voor haar inzet als secretaris.

Frank Bruins voor zijn inzet voor tal van zaken waaronder het zomeravondvolleybal en begeleiding van het beleidsplan.

Nico Dol voor zijn jaren lange inzet voor het jeugdkamp.

Bert Been voor zijn inzet voor de toernooicommissie.

Koen Jaasma voor zijn inzet voor de toernooicommissie.

 

Iron Man

Op 26 september heeft een groep van NIVO mogen helpen bij de Iron Man. Wat een gezellige dag was dat! Onder leiding van onze eigen Koen en Sasha van de Iron Man hebben we de triatleten mogen verwelkomen op de finish. Direct na de dag werd er al gesproken over de mogelijkheid om dit volgend jaar weer te doen. Enorm leuk!  

 

Jubileum

Het zal velen wellicht ontgaan zijn, maar NIVO heeft reden voor een feestje. In de Corona periode bestond NIVO alweer 30 jaar! Dit moet natuurlijk gevierd worden. Pak je agenda erbij en noteer de volgende datum: zaterdag 14 mei 2022. Inmiddels heeft één persoon zich aangemeld om dit feest te organiseren. Wil jij hierbij helpen, laat het weten!

 

Fluiten

Nu de wedstrijden weer zijn begonnen, moet er ook weer gefloten worden. Als je als scheidsrechter staat ingedeeld is het de bedoeling dat je je eigen fluitje meeneemt, in het DWF-formulier kan en 30 minuten van de voren aanwezig bent. In het kamertje boven aan de trap kan je in de kast nog wel schrijfmateriaal vinden, dit is echter niet meer nodig. Digitale afhandeling van de wedstrijd is voldoende. Uitleg van het digitale wedstrijdformulier. Mocht deze kamer gesloten zijn kan je bij de beheerder de sleutel vragen.

 

Clinics

Onlangs zijn de clinics weer opgestart. Dit houdt in dat onder andere Roos en Marion de basisscholen in de Kersenboogerd afgaan om de jonge kinderen kennis te laten maken met het volleybalspel. Volgens mij doen ze dat hartstikke leuk want de afgelopen tijd zijn er een flink aantal aanmeldingen bij de jongste jeugd geweest. Super goed werk!

Acties

Momenteel zijn er verschillende acties gaande waarbij iedereen op een simpele manier kan meehelpen!

 

Raboclubsupport: Ben jij, óf ken jij, iemand die klant is van de Rabobank West-Friesland, dan kan er gestemd worden op NIVO. Dit kost niets, maar levert veel op voor de vereniging! In ruil voor een stem van NIVO kan jij bijvoorbeeld een stem op een andere vereniging geven dus deel deze actie met bekenden.

 

Vomar: Op de site is het al te lezen, boodschappen doen bij de Vomar kan NIVO steunen. Download de Vomar app, vul de clubcode in: NIHO2021 en laat de app scannen bij het afrekenen.

 

Grote club actie: Ook de grote club actie is weer in volle gang. Verschillende jeugdleden strijden om de eer van meest verkochte loten én een mooie prijs voor de 3 kinderen die het meeste verkocht hebben. Maar als senioren kunnen we ook ons steentje bij dragen door loten te kopen en verkopen via deze QR-code. 

 

Sponsorcommissie & PR-commissie

We zijn nog hard opzoek naar de invulling van de sponsorcommissie en de PR-commissie. Als je hier bij kan en wilt helpen laat dit dan weten. Ook als je ideeën hebt over wie we daarvoor zouden kunnen vragen!

 

Sponsoren

Wij willen onze sponsoren bedanken. In de moeilijke tijd van Corona hebben zij zich staande gehouden en met trots staan zij op onze shirts en onze site. Graag wilde ik hen ook hier onder de aandacht brengen. Heb jij massages, fysiotherapie, keukens, kinderopvang, kindermeubels, een nieuwe laag verf op je muur of kozijnen of technische installaties voor bijvoorbeeld airco’s nodig of heb je zin in sushi? Denk dan eens aan onze sponsoren!

Namens het bestuur wil ik iedereen een top seizoen toewensen.

 

 

Met vriendelijke groet,

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO