Nieuwsbrief 4 juli

Beste leden van NIVO,

 

Het officiële seizoen is alweer voorbij, maar we hebben onze ogen alweer op volgend seizoen gericht.

We willen je een update geven van lopende zaken en de aandacht voor een aantal nieuwe zaken.

 

ALV

Maandag 13 september om 20:00 staat de ALV gepland, zet hem in je agenda! Dit is een gewijzigde datum in verband met de beschikbaarheid van de ruimte. Het zal plaatsvinden, net als vorig jaar, in de kleine zaal van de Kers. Koffie en thee zullen aanwezig zijn en na afloop is er de mogelijkheid tot een drankje.

 

Deen jeugdsponsoractie

Elk jaar heeft Deen de jeugdsponsoractie en dit jaar doen wij als NIVO mee! Vanaf zondag 18 juli is het mogelijk bij Deen Stan Kentonhof je muntjes inleveren om NIVO te sponsoren!

 

Beleidsplan

Zoals eerder bericht wordt er gewerkt aan een beleidsplan voor de komende jaren. Het streven is om deze tijdens de ALV te presenteren!

 

Hulp gezocht!

Om alles voor het komend jaar in goede banen te leiden is er hulp gezocht.

De sponsorcommissie heeft versterking nodig. Als jij het leuk vindt om met anderen in gesprek te gaan en de vereniging zo een steuntje in de rug te geven is dit wat voor jou.

Het is velen ontgaan, maar NIVO bestaat 30 jaar! Dit moet natuurlijk gevierd worden. De datum staat al vast, namelijk 14 mei 2022. Wil je helpen bij het organiseren van dit feestje, laat het weten!

De website van NIVO doet na jaren van trouwe dienst een beetje oubollig aan. Er wordt druk gesleuteld aan een nieuwe website. Maar of we nu de oude of een nieuwe site hebben, deze moet wel worden bijgehouden. Daarom zoeken we iemand die af en toe de site doorloopt en van nieuwe informatie voorziet.

 

Trainen volgend seizoen

Met de ogen gericht op volgend seizoen willen gaan we natuurlijk ook weer trainen! De trainingen staan gepland op maandag 23 augustus en woensdag 25 augustus.

  

Buitenvolleybal

De velden bij de ADOS hal blijven de komende zomer naar alle waarschijnlijkheid beschikbaar. Het plan is dan ook om, zolang er animo is, hier gebruik van te blijven maken.

 

Iron Man Hoorn

De wereldberoemde triatlonwedstrijd IRONMAN wordt dit jaar in het weekend van 24 t/m 26 september in Hoorn georganiseerd.

Voor dit evenement zijn heel veel vrijwilligers nodig en het mooie is dat wij als vereniging hiermee een flinke financiële bijdrage kunnen verdienen. Voor ieder uur vrijwilligerswerk verdient een vrijwilliger € 5,= voor de club. Dus hoe meer uren door NIVO-leden aan vrijwilligerswerk wordt gedaan, hoe meer geld dit de club oplevert, waar we weer mooie dingen mee kunnen doen. Bovendien ontvangt iedere vrijwilliger een IRON man sportshirt.

NIVO heeft zich ingeschreven voor vrijwilligerswerk op zondag 26 september van 12.00 – 19.00 uur, maar je kunt eventueel ook op een ander tijdstip vrijwilligerswerk doen. Deze week ontvangen jullie per mail een formulier om je hiervoor in te kunnen schrijven. We hopen uiteraard op veel aanmeldingen.

Het is hartstikke leuk om je hiervoor in te zetten en daarmee gelijk de club te sponsoren. Dus meld je aan!!

 

Sportinstuif

Zaterdag 21 augustus vindt er een sportinstuif plaats bij de ADOS. Dit is in samenwerking met de korfbalvereniging, de turnvereniging, de karatevereniging en sportnetwerk Hoorn. Voor deze dag zal er nog hulp nodig zijn (geven demo’s, clinics, flyeren). Vanuit de projectgroep die hiermee bezig is zal nog meer informatie komen.

 

Het bestuur wenst iedereen een fijne zomer in goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet,

 

David Boessenkool

Voorzitter volleybalvereniging NIVO