Jeugd

Bij NIVO kun je al vanaf 6 jaar komen volleyballen. De jongste jeugd (tot 12 jaar) beginnen met het Cool Moves Volley (CMV). Met CMV leer je stapje voor stapje, de volleybaltechnieken, beginnende met gooien en vangen van de bal. Naast nieuwe technieken wordt met elk hogere niveau ook meer verwacht van de samenwerking tussen spelers: Volleybal is een teamsport!

Na het CMV gaan spelers door naar de C-jeugd (tot 14 jaar), B-jeugd (tot 16 jaar) en A-jeugd (tot 18 jaar). Ook op deze niveaus leer je nieuwe technieken en samenwerkingsvormen. Spelers zullen zich ook gaan specialiseren in bepaalde rollen, zoals spelverdeler, aanvaller of libero.

De jeugdteams van NIVO spelen in twee competities. Voor de jeugd tot 12 jaar hebben we een lokale competitie die zich in het oostelijk deel van de regio West-Friesland plaats vind. Er wordt ongeveer één keer in de twee weken meerdere wedstrijden gespeeld. Voor meer informatie zie onze informatie over de Speelkern.

De jeugdteams op A, B en C-niveau spelen in de NeVoBo competitie. Hun thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond in sporthal "De Kers".

Leeftijd   Trainingstijden
 6 t/m 14 jaar  16:00 - 17:30 uur
 15 t/m 18 jaar   17:30 - 19:00 uur

 

Wil je eerst proberen of volleybal iets voor jou is ? Je mag kosteloos 3 keer meetrainen. Voor meer informatie, neem contact op met Angela Pieterse, de jeugdcoördinator van NIVO via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 06-3889 5682

  


   

Wij worden onder andere gesponsord door: