Recreantentoernooi Westvolver

Recreanten Nivo worden kampioen!

 

Afgelopen zaterdagmiddag 7 januari hebben 3 teams van de Nivo recreanten meegedaan aan het recreantentoernooi georganiseerd door volleybalvereniging Westvolver uit Westwoud. Het toernooi bestaande uit 6 teams is gewonnen door een Nivo recreantenteam. Ook de derde plaats werd bemachtigd door een Nivo recreantenteam.

 

Het gezellige toernooi werd afgesloten met eten en drinken. Het toetje bestond uit de gewonnen taart voor de 1e plaats. Alles bij elkaar een leuke middag waar de recreanten mannen en vrouwen hebben laten zien een leuk potje volleybal te kunnen spelen.

 

Via deze weg bedank ik Martin voor zijn zorgvuldige begeleiding bij het inschrijven en samenstellen van de teams!

 

Recreanten Training bij Nivo

Vind je het leuk om te volleyballen maar wil je geen competitie spelen?! Kom eens een gratis proeftraining meedraaien op de woensdagavond