Gisteravond werden de nieuwe shirts officieel overhandigd door de sponsors aan de teams. Namens de sponsors waren Danny Eijkelenkamp van Fysiotherapie praktijk D.F. Eijkelenkamp en Anita van Lieshout van Eressi Fysiotherapie, voeding en coaching aanwezig. 
 
Namens de teams nam de voorzitter van VV Nivo Frank Bruins de shirts in ontvangst. Alle teams zijn er heel blij mee, en we zijn de sponsors natuurlijk erg dankbaar voor hun bijdrage.

 

Eerste CMV diploma dit seizoen uitgereikt aan Hein

Dit seizoen is door Roos de eerste CMV diploma aan Hein uitgereikt. Heel goed gedaan Hein!

Hein CMV diploma

 

Op 16 September werd de jaarlijks speeldag gehouden in de binnenstad van hoorn. Tijdens dit evenement heeft een team bestaande uit Frank, Jesper, Britt en Amber, Nivo gepromoot.
 
Frank had bij de Nevobo een smashmeter kunnen regelen. Jong en oud kon op de stand van Nivo kijken hoe hard hij of zij de bal kon smashen of gooien. Wederom hebben we kunnen laten zien dat VV Nivo de leukste volleybalvereniging van Hoorn en omstreken is.

Huldiging NIVO 3

Kampioen worden in de eerste helft van het seizoen is al een prestatie. Kampioen blijven in de tweede helft is een super prestatie. Goed gedaan dames! En de coach en trainer natuurlijk ook.

Huldiging NIVO3

 

Een super gezellige middag in Ballorig

Dit jaar was het CMV-uitje niet zo ver weg. We zijn op de fiets vanaf de Kers naar Ballorig gereden. Daar aangekomen hebben de kids zich super vermaakt. Het feest in Ballorig is afgesloten met patat en een ijs.

CMV uitje in ballorig

 

 

      

 

    

   

Advertenties