Welkom bij NIVO.

Onze vereniging heeft 16 jeugdteams, 8 seniorenteams en 2 groepen recreanten. De omvang van de vereniging zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer en schept voldoende mogelijkheden om iedereen, op zijn of haar manier, van de volleybalsport te laten genieten.

Regelmatig organiseert de vereniging mixtoernooien en voor de jeugd zijn er meerdere speciale toernooien zoals een pepernoten- en oliebollentoernooi.

NIVO heeft veel jeugdteams en daarom is er voor iedereen en plek in een passend team. De jeugd in de leeftijd van 6 tot 12 jaar speelt zijn wedstrijden bij de Speelkern waarna ze door kunnen naar de NeVoBo competitie. Na hun jeugdcarriĆØre kunnen de leden doorstromen naar een van de seniorenteams.

Volleybal voor senioren kan bij ons zowel in competitieverband als recreatief worden bedreven. Beide speelvormen bieden voldoende gelegenheid om het sportieve te combineren met het sociale.

Wilt u alleen uw conditie bijhouden en rustig een balletje meespelen dan is onze recreantenafdeling ideaal voor u. Als uw voorkeur uitgaat naar meer prestatiegericht volleybal, is er voldoende gelegenheid om u bij onze herenteams en damesteams volledig uit te leven.

NIVO heeft haar vaste trainingsavond op woensdag en sommige jeugdteams trainen op de maandagavond.

 

   

Advertenties